Ревю на лаптоп Toshiba Satellite Click 10

Toshiba Satellite Click е хибриден модел 2 в 1 включващ едновременно в себе си лаптоп и таблет. Устройството е снабдено с 10,1 инчов дисплей, който поддържа Full HD резолюция (1920х1200), и който позволява безпроблемен поглед над продукта от ъгъл 178 градуса.

Батерията на Toshiba Satellite Click 10 издържа до 15 часа, което прави модела изключително мобилен и независим, подходящ както за бизнеса, така и за всякакви други условия. Производителя е предвидил две батерии в устройството и иновативна система за зареждане, която последователно зарежда батерията на таблета и след това на клавиатурата. Теглото на Toshiba Satellite Click 10 във варианта само таблет е точно 552 грама, а в режим лаптоп 1.100 кг.
Продукта е снабден с ново поколение Intel Atom процесор и 4GB RAM памет, които позволяват достатъчно добра производителност. За съхранение на данни, музика, и всякакви други файлове, Toshiba Satellite Click 10 идва с вграден 64GB еMMC диск, с възможност за разширение на това пространство посредством слот за microSD карта до максимум 128 GB над вградената памет.

Устройството се предлага на пазара с директно инсталиран Windows 10, който поддържа функцията Continuum, която е предназначена именно за подобни хибриди, и позволява преминаването между лаптоп и таблет да се осъществи без загуба на информация и данни, като всички използвани към този момент приложения, автоматично се настройват според режима лаптоп, или таблет.

Satellite Click 10 има възможността да прехвърли съдържанието от своя екран директно до друго съвместимо устройство или съвместим телевизор безжично, а за връзка с устройства, които не позволяват безжична свързаност, на самата таблетна част от хибрида е разположен Micro-HDMI порт.

Осъществяването на връзка с други външни устройства се извършва посредством два USB 2.0 порта, и edin micro-USB. Слота за microSD карта е разположен в страни от екрана.

Цената на продукта е основното предимство на този модел при функцията 2 в 1.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*