Феновете на Моторола ще оценят положително Moto E4

Lenovo анонсира нов модел от серията Моto E – Moto E4. Модела се появи в края на 2017 година и продължи традицията на компанията всяка година да пускат по един нов модел от тази линия. Новия Мото Е4 попада в ниския ценови клас и се предлага на пазара при цени под 200 лева. Макар и сравнително евтин апарат, този модел има доста подобрения спрямо предходния от трето поколение. Още на пръв поглед апарата изглежда по-скъп от колкото е в действителност, което го прави предпочитан и бързо се нарежда на едно от първите места в този ценови клас. Телефона се предлага в три различни цвята – златист, сив и син.

Както казахме по-горе, Моtо Е4 изглежда доста по-добре спрямо предходния модел. Апарата е пластмасов, но използваната пластмаса и цветовите гами дават усещането, че телефона е метален. Повърхността се чисти много лесно и не задържа отпечатаци, но пък недостатък е, че апарата е доста хлъзгав и лесно може да се изпусне. Телефона тежи 150 грама и е дебел точно 9,2 милиметра. Важно е да знаете, че Moto E4 е направен по-начин, който предпазва вътрешността от напръскване с вода, или например разговор по-време на дъжд, но в никакъв случай смартфона няма да издържи при потапяне изцяло във вода.

Камерата на Мото Е4 е по-добра от тази на Е3. Недостатък е, че е малко повече изпъкнала, но пък снима задоволително добре, като в помощ за по-качествени снимки е вградена LED светкавица. Телефона разполага със сензор за пръстов отпечатък, който е изобразен като бутон отдоло на екрана, но не се натиска. Отстрани ще забележите и малък надпис Lenovo, който компанията вече задължително поставя на всеки един модел Моторола, за да се знае кой е собственика.

Телефона използва нано СИМ карта, и има стандартен слот за Микро СД карта. Екрана на смартфона е 5 инча. Процесора е 4-ри ядрен с операционна система Андроид. Вътрешната памет е 16 GB, която памет може да разширите използвайки карта с памет до 128 GB. Батерията е същата, както и на Мото Е3, а това, с което Е4 се отличава най-много от своя предшественик е Мото приложението на Lenovo, което е разделено на вариант с жестове и вариант за управление чрез екрана. Новост тук е и опцията, апарата да показва час, дата и известията при докосване когато е заключен.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*